Dinamització i difusió de la informació cultural juvenil

Actualitzat el 24-01-2023 10:07

Missió

Comunicar i difondre tota aquella informació sobre serveis, actes i activitats adreçades als joves, a través dels diferents canals disponibles.

Descripció

Actualment, la dinamització de la informació és necessària davant l'allau i la diversitat d'espais i canals de comunicació. Cal ordenar i concentrar els recursos i informacions dirigides a la població jove, ja sigui individualment o col·lectivament.

Per això, es fa cerca i tria de les informacions adreçades als joves i es difonen a través dels canals @tarragonajove. Així mateix, es fa difusió de les iniciatives de joves creadors i creadores i de totes les accions que s'organitzen i es promouen des de Tarragona Jove.

Les activitats de dinamització de la informació, que complementen les presencials i les que es fan en entorns virtuals, poden ser de diferents tipus: accions informatives, campanyes informatives i de prevenció o sensibilització.

Beneficiaris

  • Persones joves de 12 a 35 anys.

Web

Unitat/s responsable/s

  • Joventut i Cooperació

Adreces Electròniques

Telèfon

Horari d'atenció

Horari habitual Dimarts, dimecres i dissabtes: de 16.30 h a 21h Dijous i divendres: de 16.30 h a 22h Dilluns, diumenges i festius TANCAT Horari d’estiu De dilluns a dissabte de 17 h a 21 h) Horari especial per mesures Covid-19 16.30 h a 20:30 h Dimarts a dissabte

Punt d'informació

Espai Jove Kesse

Carrer de Sant Antoni Maria Claret, 12