Entorn virtual d'aprenentatge i acció digital

Actualitzat el 24-01-2023 10:07

Missió

Facilitar l'aprenentatge dels joves mitjançant un entorn virtual de trobada i comunicació per compatir experiències i coneixements.

Descripció

S'utilitza el campus virtual @tarragonajove com a eina docent, amb una imatge moderna i intuïtiva que proporciona un entorn virtual d'aprenentatge. A través d'aquesta plataforma s'estableixen grups que tenen els mateixos interessos i inquietuds. L'objectiu és que les persones participants es beneficiïn dels avantatges i de les noves oportunitats que proporciona aquest model d'aprenentatge.

En aquest campus virtual es posen a disposició eines de comunicació i es facilita l'accés a aules virtuals. També s'organitzen els continguts, es proposen les activitats i s'accedeix als qüestionaris d'avaluació dels talleristes i de les persones participants. A més, els talleristes disposen de l'espai per a “professors/ores”, amb recursos per a la preparació de materials, tutorització i seguiment. L'espai d'atenció permet a les persones participants comunicar-se amb el personal de dinamització a través de telèfon o de correu electrònic, en cas de consultes o incidències tècniques.

Beneficiaris

  • Persones joves de 12 a 35 anys.

Web

Unitat/s responsable/s

  • Joventut i Cooperació

Adreces Electròniques

Telèfon

Horari d'atenció

Horari habitual Dimarts, dimecres i dissabtes: de 16.30 h a 21h Dijous i divendres: de 16.30 h a 22h Dilluns, diumenges i festius TANCAT Horari d’estiu De dilluns a dissabte de 17 h a 21 h) Horari especial per mesures Covid-19 16.30 h a 20:30 h Dimarts a dissabte

Punt d'informació

Espai Jove Kesse

Carrer de Sant Antoni Maria Claret, 12