Suport educatiu

Actualitzat el 27-07-2021 12:13

Missió

Afavorir la permanència de les persones joves dins del sistema educatiu, fomentant l’educació des de la multiplicitat de contextos educatius i des del concepte de l’educació integral, tenint en compte que hi ha característiques, capacitats i necessitats d’aprenentatge que són propis de cada persona.

Descripció

S'ofereix reforç educatiu combinat amb espais d’oci des de l’equipament Espai Jove Kesse per a què les i els joves aprenguin a treballar tant individualment com en grup: sales de reunions i treball en grup, sala d’assajos, de presentacions, aula audiovisual, aula de manualitats en brut, aula d’informàtica i aules per a la realització de tallers i formació.

També s’ofereixen tallers i activitats de foment de l’estudi com són els tallers de tècniques d’estudi i estratègies d’aprenentatge i l’aula de coach (aprendre a estudiar), que poden adoptar el format presencial i en línia. En aquests espais es pretén aconseguir que l’aprenentatge sigui més atractiu a través de l’ús del joc, audiovisuals i explicacions amb un llenguatge més proper que permet fomentar la motivació per l’aprenentatge.

Beneficiaris

  • Persones joves de 12 a 35 anys.

Web

Unitat/s responsable/s

  • Joventut i Cooperació

Adreces Electroniques

Telèfon

Horari d'atenció

Horari habitual Dimarts, dimecres i dissabtes: de 16.30 h a 21h Dijous i divendres: de 16.30 h a 22h Dilluns, diumenges i festius TANCAT Horari d’estiu De dilluns a dissabte de 17 h a 21 h) Horari especial per mesures Covid-19 16.30 h a 20:30 h Dimarts a dissabte

Punt d'informació

Espai Jove Kesse

Carrer de Sant Antoni Maria Claret, 12