Programació d'activitats educatives

Actualitzat el 24-01-2023 10:07

Missió

Motivar els joves per adquirir competències personals, alhora que s'estimula el seu esperit crític i curiós a través de cursos, tallers i activitats en què l'aprenentatge sigui més atractiu.

Descripció

Cursos, tallers i activitats segons la temporada i segons les propostes de coorganització i cogestió recollides des de l'espai jove. La tipologia de les activitats tant pot ser de caràcter monogràfic (intensiu), com de durada setmanal o quinzenal. Els àmbits de treball es catalogaran segons la demanda, tot i que s'intentarà seguir la indexació temàtica següent: esport i aventura / arts escèniques / arts plàstiques i visuals / informàtica i noves tecnologies / música i dansa / creació literària i llengües / salut / treball i emprenedoria / jornades i monogràfics / Tarragona Jove Plus. Així mateix, es pot participar en aules temàtiques d'habilitats personals i socials (com ara cuina o idiomes), codirigides entre el personal de suport expert en la temàtica i el grup de joves que hi participa.

Aquests espais d'aprenentatge i el treball en col·laboració ajuden els joves a ampliar el seu món social, i els proporcionen l'oportunitat de relacionar-se amb adults que no són ni mestres ni pares i els poden donar altres models socials.

La programació es fa de manera trimestral i com a part de les activitats en període de vacances “Casal x Setmana Santa” i “Casal x Nadal”.

La programació serà presencial o en línia a través del campus virtual Tarragona Jove.

Beneficiaris

  • Persones joves de 12 a 35 anys.

Web

Unitat/s responsable/s

  • Joventut i Cooperació

Adreces Electròniques

Telèfon

Horari d'atenció

Horari habitual
Dimarts, dimecres i dissabtes: de 16.30 h a 21h Dijous i divendres: de 16.30 h a 22h
Dilluns, diumenges i festius TANCAT

Horari d’estiu
De dilluns a dissabte de 17 h a 21 h)

Horari especial per mesures Covid-19
16.30 h a 20:30 h
Dimarts a dissabte

Punt d'informació

Espai Jove Kesse

Carrer de Sant Antoni Maria Claret, 12