Cessió d’espais i recursos de suport educatiu i cultural

Actualitzat el 24-01-2023 10:07

Missió

Posar a disposició dels joves un seguit de recursos en reserva i cessió per acompanyar el procés creatiu i el treball formatiu/experimental, alhora que es potencia la seva autonomia personal.

Descripció

Des dels espais joves municipals (Espai Jove Kesse, Oficina Jove del Tarragonès i Espai Jove La Palmera) es posen a l’abast sales i aules equipades tècnicament amb les necessitats bàsiques de producció per acompanyar el procés creatiu i el treball formatiu/experimental. Aquestes aules poden ser espais d’exposició, aules de fotografia i imatge, aules d’informàtica, sales d’assaig per a arts escèniques (dansa, teatre), etc. Pel que fa als recursos, alguns dels espais i sales disposen d’equip tècnic de llum, so i videoprojecció, i també hi ha disponible material de suport, com ara ordinadors d'autoconsulta, publicacions, centre de recursos, etc.

La intermediació i cessió de murs i parets per a la realització de tallers i experimentació de tècniques d’aplicació en el camp de l’art urbà i del grafiti es pren en consideració dintre les opcions de recursos de suport.

Aquests espais seran consultables des del web Tarragona Jove a partir de rutes virtuals i fitxes tècniques per a aules i sales. Les formacions culturals i els laboratoris experimentals es podran enregistrar, i es podran compartir continguts i videoprojector en línia, si es considera essencial l’exhibició de la fase de producció de les propostes artístiques.

Beneficiaris

  • Persones joves de 12 a 35 anys.

Web

Unitat/s responsable/s

  • Joventut i Cooperació

Adreces Electròniques

Telèfon

Horari d'atenció

Horari habitual
Dimarts, dimecres i dissabtes: de 16.30 h a 21h Dijous i divendres: de 16.30 h a 22h
Dilluns, diumenges i festius TANCAT

Horari d’estiu
De dilluns a dissabte de 17 h a 21 h)

Horari especial per mesures Covid-19
De dimarts a dissabte de 16.30 h a 20:30 h

Punt d'informació

Espai Jove Kesse

Carrer de Sant Antoni Maria Claret, 12