Mostra d’espectacles i exposicions a l’Espai Jove Kesse | Zona Cultura Kesse

Actualitzat el 24-01-2023 10:07

Missió

Proporcionar oportunitats d’exhibició i de promoció als joves creadors de la ciutat; també, exhibir una programació variada d’espectacles.

Descripció

Es tracta d’una programació d’espectacles i d’accions de caire cultural que tenen lloc a l’Espai Jove Kesse. Es compta amb la col·laboració d’entitats juvenils i culturals, i d’entitats vinculades a la indústria cultural de la ciutat i del territori proper per desenvolupar la gestió del programa.

Pel que fa als continguts dels cicles, poden incloure qualsevol format artístic i d’expressió cultural, com ara concerts, espectacles d’arts escèniques (performances, teatre, dansa, circ, màgia, etc.), arts plàstiques i videoprojeccions, projeccions de cinema o altres formes i manifestacions culturals que puguin fer-se per generar espais d’expressió i de foment de participació i de consum cultural juvenil.

Com a valor afegit, i per reforçar els suports de promoció i difusió de les accions culturals, en alguns casos s'enregistraran les peces amb dues finalitats: oferir material de promoció i emetre tant els directes com els diferits des dels canals @tarragonajove.

Beneficiaris

  • Persones joves de 16 a 35 anys.

Web

Unitat/s responsable/s

  • Joventut i Cooperació

Adreces Electròniques

Telèfon

Horari d'atenció

Horari habitual
Dimarts, dimecres i dissabtes: de 16.30 h a 21h Dijous i divendres: de 16.30 h a 22h
Dilluns, diumenges i festius TANCAT

Horari d’estiu
De dilluns a dissabte de 17 h a 21 h)
Horari especial per mesures Covid-19
16.30 h a 20:30 h
Dimarts a dissabte

Punt d'informació

Espai Jove Kesse

Carrer de Sant Antoni Maria Claret, 12