Festival Sota la Palmera i Cicle Margalló

Actualitzat el 24-01-2023 10:07

Missió

Proporcionar oportunitats d’exhibició i promoció als joves creadors, i oferir una programació variada d’espectacles aportant propostes artístiques de trajectòria contrastada.

Descripció

El Festival Sota la Palmera promou l’intercanvi, l’experimentació i la trobada de diversos llenguatges creatius amb actes i espectacles culturals en què la presència i l’autoria jove són garantides.

El Cicle Margalló està dedicat a promoure microintervencions artístiques en els camps de la música i la dansa, per tal de mostrar les creacions més incipients de joves amb projecció emergent a diversos espais i racons singulars de la ciutat.

Des de la perspectiva de gènere, es procurarà establir per norma una presència d’un mínim fix del 60 % de dones creadores en el si de les propostes programades.

Com a valor afegit, i per reforçar els suports de promoció i difusió de les accions culturals, en alguns dels casos s’enregistraran les peces amb dues finalitats: oferir material de promoció i emetre tant els directes com els diferits des dels canals @tarragonajove.

Beneficiaris

  • Persones joves de 16 a 35 anys.

Web

Unitat/s responsable/s

  • Joventut i Cooperació

Adreces Electròniques

Telèfon

Horari d'atenció

Horari habitual
Dimarts, dimecres i dissabtes: de 16.30 h a 21h Dijous i divendres: de 16.30 h a 22h
Dilluns, diumenges i festius TANCAT

Horari d’estiu
De dilluns a dissabte de 17 h a 21 h)

Horari especial per mesures Covid-19
16.30 h a 20:30 h
Dimarts a dissabte

Punt d'informació

Espai Jove Kesse

Carrer de Sant Antoni Maria Claret, 12