Teatre Jove | Mostra de Teatre Jove

Actualitzat el 24-01-2023 10:07

Missió

Establir una dinàmica habitual de suport al teatre juvenil tarragoní, perquè doni a conèixer el seu treball i es pugui relacionar amb diferents grups de teatre d'arreu.

Descripció

A Tarragona hi ha companyies i grups de teatre molt actius i d’una incidència remarcable en l’àmbit cultural, fet que ha propiciat un cicle estable de teatre jove a la ciutat des de fa tres dècades.

Durant el període de planificació, les companyies que participen a la Mostra col·laboren en la gestió i en la programació mitjançant una plataforma anomenada Grup de Treball Teatre Jove, en què els col·lectius opinen i s'involucren en el correcte desenvolupament de la Mostra.

S'ofereix a les companyies i grups de teatre l’oportunitat d’executar una representació teatral i satisfer les expectatives dels joves pel que fa al visionat de teatre, en unes instal·lacions com les del Teatre Metropol o les del Teatre Tarragona.

Paral·lelament a les representacions als teatres de Tarragona, es podrà gaudir d’accions de videoteatre en línia i emissions en streaming de les obres.

Beneficiaris

  • Persones joves de 14 a 35 anys.

Web

Unitat/s responsable/s

  • Joventut i Cooperació

Adreces Electròniques

Telèfon

Horari d'atenció

Horari habitual
Dimarts, dimecres i dissabtes: de 16.30 h a 21h Dijous i divendres: de 16.30 h a 22h
Dilluns, diumenges i festius TANCAT

Horari d’estiu
De dilluns a dissabte de 17 h a 21 h)

Horari especial per mesures Covid-19
16.30 h a 20:30 h
Dimarts a dissabte

Punt d'informació

Espai Jove Kesse
(Aquest projecte va adreçat a joves de 14 a 35 anys.)

Carrer de Sant Antoni Maria Claret, 12