Llegendes urbanes i enigmes nocturns | La ciutat a cau d’orella

Actualitzat el 24-01-2023 10:07

Missió

Donar a conèixer llegendes urbanes i rumors amb lligams històrics vinculats a la ciutat de Tarragona, així com esdevenir una alternativa a l’oci juvenil de la ciutat.

Descripció

La Ciutat a Cau d’Orella és una programació d’activitats que combina l’oci, el caràcter educatiu i el treball comunitari dels col·lectius juvenils amb un eix temàtic que gira sempre al voltant dels rumors i llegendes urbanes amb lligams històrics. Es tracta gairebé sempre d’activitats nocturnes, gratuïtes, que esdevenen una alternativa a l’oci juvenil de la ciutat, de manera que es lliga el caràcter lúdic de la programació amb els continguts culturals i d’expressió artística. Es fan sempre durant el darrer trimestre de l’any, però el procés participatiu i de disseny de la programació es desenvolupa pràcticament durant tot l’any.

El cicle proposa accions diverses: tallers, presentacions teatralitzades, enigmes nocturns, contacontes, xerrades i escenaris oberts. Les activitats tenen lloc en espais públics de referència com l’Espai Jove Kesse i la Biblioteca Pública, però també en espais de carrer, en places i en entorns patrimonials. S’intenta, a més, que tinguin lloc en diverses zones de la ciutat per facilitar l’accés de tots els joves.

Beneficiaris

  • Persones joves de 12 a 35 anys.

Web

Tramitació


Unitat/s responsable/s

  • Joventut i Cooperació

Adreces Electròniques

Telèfon

Horari d'atenció

Horari habitual
Dimarts, dimecres i dissabtes: de 16.30 h a 21h Dijous i divendres: de 16.30 h a 22h
Dilluns, diumenges i festius TANCAT

Horari d’estiu
De dilluns a dissabte de 17 h a 21 h)

Horari especial per mesures Covid-19
16.30 h a 20:30 h
Dimarts a dissabte

Punt d'informació

Espai Jove Kesse

Carrer de Sant Antoni Maria Claret, 12