Mostra d’iniciatives culturals

Actualitzat el 13-08-2021 11:21

Missió

Oferir suports de coprogramació i producció de les propostes artístiques de les persones joves creadores.

Descripció

Tot procés creatiu necessita d’espais i formats de promoció, producció i exhibició de les obres o treballs que se’n derivin. En aquesta línia, s’inclouran en altres espais Tarragona Jove (espais públics i de carrer) cicles de realització cultural oferint suports de coprogramació i producció de les propostes artístiques dels i les joves creadores.

Cultura de Carrer, amb més de 15 anys de recorregut, recull un cicle de propostes artístiques en el camp de la dansa, circ, teatre, màgia i música de petit format que es pot ubicar a diferents places i carrers de la ciutat sumant la seva programació a altres cicles com el Festival Sota la Palmera o Zona Cultura Kesse.

Art Urbà, s’entén més com un recurs d’accés i gestió de l’espai públic a disposició dels col·lectius i persones creadores que vulguin mostrar els seus treballs.

Murs que Parlen, proposa una línia de suport a la producció, promoció de rutes d’art urbà i mostra de les instal·lacions artístiques que es portin a terme (art mural i grafit). Si s’escau, es plantegen iniciatives en format cicle en què es parteix d’una convocatòria d’artistes i de suports murals concrets per realitzar intervencions plàstiques.

Beneficiaris

  • Persones joves de 14 a 35 anys.

Web

Unitat/s responsable/s

  • Joventut i Cooperació

Adreces Electroniques

Telèfon

Horari d'atenció

Horari habitual
Dimarts, dimecres i dissabtes: de 16.30 h a 21h Dijous i divendres: de 16.30 h a 22h
Dilluns, diumenges i festius TANCAT

Horari d’estiu
De dilluns a dissabte de 17 h a 21 h)

Horari especial per mesures Covid-19
16.30 h a 20:30 h
Dimarts a dissabte

Punt d'informació

Espai Jove Kesse

Carrer de Sant Antoni Maria Claret, 12