Mostra d’iniciatives culturals

Actualitzat el 24-01-2023 10:07

Missió

Oferir suports de coprogramació i producció de les propostes artístiques dels joves creadors.

Descripció

Tot procés creatiu necessita d’espais i formats de promoció, producció i exhibició de les obres o treballs que se’n derivin. En aquesta línia, s’inclouran en altres espais Tarragona Jove (espais públics i de carrer) cicles de realització cultural oferint suports de coprogramació i producció de les propostes artístiques dels joves creadors.

Cultura de Carrer, amb més de 15 anys de recorregut, recull un cicle de propostes artístiques en el camp de la dansa, circ, teatre, màgia i música de petit format, que es pot ubicar a diferents places i carrers de la ciutat. La seva programació es pot sumar a altres cicles, com el Festival Sota la Palmera o Zona Cultura Kesse.

Art Urbà s’entén més com un recurs d’accés i gestió de l’espai públic a disposició dels col·lectius i creadors que vulguin mostrar els seus treballs.

Murs que Parlen proposa una línia de suport a la producció, promoció de rutes d’art urbà i mostra de les instal·lacions artístiques que es portin a terme (art mural i grafit). Si s’escau, es plantegen iniciatives en format cicle, en què es parteix d’una convocatòria d’artistes i de suports murals concrets per fer-hi intervencions plàstiques.

Beneficiaris

  • Persones joves de 14 a 35 anys.

Web

Unitat/s responsable/s

  • Joventut i Cooperació

Adreces Electròniques

Telèfon

Horari d'atenció

Horari habitual
Dimarts, dimecres i dissabtes: de 16.30 h a 21h Dijous i divendres: de 16.30 h a 22h
Dilluns, diumenges i festius TANCAT

Horari d’estiu
De dilluns a dissabte de 17 h a 21 h)

Horari especial per mesures Covid-19
16.30 h a 20:30 h
Dimarts a dissabte

Punt d'informació

Espai Jove Kesse

Carrer de Sant Antoni Maria Claret, 12