Catàleg de serveis

Ajuntament de Tarragona

Laboratoris de creativitat i creació jove

Compartir Compartir Descarregar Actualitzat el 10/05/2019

Missió

Fomentar la formació i l’experimentació cultural en diversos camps artístics (teatre, dansa, creació literària, audiovisuals, música, circ, etc.), per tal de donar eines que facilitin el desenvolupament cultural de les persones joves.

Descripció

Programació d'espais de trobada i de reflexió a l'entorn de la creació cultural juvenil. Espais setmanals o quinzenals d’experimentació artística que convidin grups de joves a treballar al voltant d’una idea o tècnica partint de les pròpies eines, recursos i coneixements. Aquests laboratoris poden ser instruïts per diverses personalitats referents en els diferents camps d’expressió. Es planteja, d’una banda, facilitar espais d’assaig perquè les persones o col·lectius juvenils puguin desenvolupar les pràctiques culturals i, d’altra banda, crear espais de trobada, d’experimentació i de reflexió per motivar i connectar pràctiques artístiques i culturals.

Beneficiaris

Persones d’entre 12 i 35 anys, entitats culturals juvenils i joves creadors/ores.

Web

Com accedir al servei?

Mitjançant la plataforma e-Tramits, des dels espais joves es poden presentar propostes d’activitats formatives culturals per tal d’accedir a les diferents mesures de suport i acompanyament. Per participar en les formacions, cal inscripció per web www.tarragonajove.org o bé presencialment als espais joves.

Tramitació

Tramitació a la Seu Electrònica

Unitat/s responsable/s

Joventut i Cooperació

Adreça electrònica

Telèfon

Horari

Dimarts, dimecres i dissabtes, de 16.30 a 21 h; dijous i divendres, de 16.30 a 22 h

Punt d'informació

Espai Jove Kesse
Carrer de Sant Antoni Maria Claret, 12