Catàleg de serveis

Ajuntament de Tarragona

Suport a la creació i exhibició artística jove

Compartir Compartir Descarregar Actualitzat el 10/05/2019

Missió

Facilitar trobades, mostres o espais d’exhibició cultural, i espais a l’aire lliure com a llocs de gaudi, d’expressió i d’intercanvi cultural.

Descripció

Mostres d'actes i espectacles de suport a la creació i l'exhibició artística juvenil. Programacions que proporcionen oportunitats d’exhibició i de promoció a les persones joves creadores de la ciutat, al mateix temps que s’exhibeix una programació variada d’espectacles. Aquestes programacions es concentren principalment a l’Espai Jove La Palmera i a l’Espai Jove Kesse, tot i que també es plantegen a d’altres espais com el Teatre Metropol o espais de carrer. Es compta amb la col·laboració d’entitats juvenils i culturals i d’entitats vinculades a la indústria cultural de la ciutat i del territori proper per desenvolupar la gestió del programa. Els cicles són diversos i, actualment, es fan amb les accions denominades Zona Cultura Kesse, Festival Sota La Palmera, Mostra de Teatre Jove...

Beneficiaris

Ciutadania en general, però s’orienta especialment a les persones d’entre 16 i 35 anys.

Web

Com accedir al servei?

Es poden presentar propostes d’actes o espectacles per incloure a les mostres mitjançant un correu electrònic a tarragonajove@tarragona.cat.

Unitat/s responsable/s

Joventut i Cooperació

Adreça electrònica

Telèfon

Horari

Dimarts, dimecres i dissabtes, de 16.30 a 21 h; dijous i divendres, de 16.30 a 22 h

Punt d'informació

Espai Jove Kesse
Carrer de Sant Antoni Maria Claret, 12