Control sanitari d’establiments de venda d'aliments al detall

Actualitzat el 18-03-2020 13:38

Missió

Garantir el bon estat dels aliments que es distribueixen i venen en els establiments i mercats, mitjançant inspeccions, per protegir la salut de les persones consumidores.

Descripció

Campanyes de revisió d’instal·lacions dels establiments i mercats i recollida de mostres per a la seva anàlisi microbiològica en el laboratori, amb especial atenció a aquells aliments que sofreixen una elaboració, manipulació o conservació delicada en la seva distribució o venda.

Qualsevol persona pot denunciar estats d’insalubritat alimentària.

Beneficiaris

  • Persones consumidores.

Destinataris

  • Persones titulars d'establiments.

Web

Com accedir al servei?

S'ha de presentar una sol·licitud d’inspecció.

Unitat/s responsable/s

  • Salut Pública

Adreces electròniques

Horari d'atenció

De dilluns a divendres, de 9 a 14 h

Punt d'informació

Palau Municipal
(3a planta)

Plaça de la Font, 1