Control sanitari d’establiments de venda d'aliments al detall
Actualitzat el 18-03-2020 13:38
Missió
Garantir el bon estat dels aliments que es distribueixen i venen en els establiments i mercats, mitjançant inspeccions, per protegir la salut de les persones consumidores.
Descripció
Campanyes de revisió d’instal·lacions dels establiments i mercats i recollida de mostres per a la seva anàlisi microbiològica en el laboratori, amb especial atenció a aquells aliments que sofreixen una elaboració, manipulació o conservació delicada en la seva distribució o venda.
Qualsevol persona pot denunciar estats d’insalubritat alimentària.
Beneficiaris
- Persones consumidores.
Destinataris
- Persones titulars d'establiments.
Web
Com accedir al servei?
S'ha de presentar una sol·licitud d’inspecció.
Unitat/s responsable/s
- Salut Pública
Adreces electròniques
Telèfon
Horari d'atenció
De dilluns a divendres, de 9 a 14 h
Punt d'informació
Palau Municipal
(3a planta)
Plaça de la Font, 1
Palau Municipal 41.1174676 1.2542181